Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Xiaomi Mi LED Ceiling Light okos mennyezeti lámpa (MUE4086GL)

24.600 Ft
Gyártó cikkszám: MUE4086GL

Leírás

Xiaomi Mi LED Ceiling Light okos mennyezeti lámpa

Mi LED Ceiling Light mennyezeti lámpa

Okos és elegáns, akár 25m2-es szobák megvilágítására | Szabályozható és állítható színhőmérséklet | Együttműködik a Mi Home rendszerrel | Gyors telepítés

xiaomi-mi-bedside-lamp-2-t02
xiaomi-mi-bedside-lamp-2-t03

Tulajdonságok:

 • Mi Bedside Lamp 2 lámpa
 • Szabályozható fényerő és színhőmérséklet
 • Akár 25 m2-es szoba teljes bevilágítására
 • Éjszakai irányfény és nappali mód
 • Tükröződésmentes és szembarát
 • Szabadalmaztatott gyorszár rendszer
 • Zárt ház: por-, és bogármentes kialakítás
 • Ujjnyi vastagság: a széleken csupán 27mm
 • Ra95 magas színvisszaadási index
 • Google Assistant és Amazon Alexa támogatás
 • Mi Home alkalmazás: távirányítás bárhonnan, bármikor

Minőségi tervezés

Karcsú kialakításával és 72 darab LED-del, a Mi LED mennyezeti lámpa nagyszerű megvilágítást biztosít akár 25 m2-es szobákhoz. A fényerő és a színhőmérséklet a kívánt igényekhez igazítható.

Szabályozható fényerő és állítható színhőmérséklet

xiaomi-mi-bedside-lamp-2-t05

’Nappali fény’ mód

Akár meleg, akár hideg fényt választasz, a Nappali fény mód természetes megvilágítást biztosít a napi rutinhoz.

’Holdfény’ mód

A Holdfény mód ideális éjszakai használatra, 0,3 - 120 lm fényerejű és 2700K színhőmérsékletű ragyogásmentes, gyengéd fényt nyújtva.

xiaomi-mi-bedside-lamp-2-t06

Kompatibilis a Mi Smart Home rendszerrel

Mind a Wi-Fi, mind a Bluetooth módban a Mi mennyezeti lámpa párosítható más Mi eszközökkel is, és lehetővé teszi, hogy könnyedén csatlakozzon a Mi Smart Home okosotthon rendszerhez. Például állítsd be úgy a mennyezeti lámpákat, hogy automatikusan felkapcsoljanak az ajtó nyitásakor, vagy aktiválódjanak mozgásra.

Magas színvisszaadás

Az Ra95 színvisszaadási index értékkel, a mennyezeti lámpa fénye pontosan adja vissza a színeket, mintha természetes napfényben lenne. Ilyen megvilágítás esetén a szemeiddel az otthonod igazi színeit láthatod.

* A színvisszaadási index értéke minél közelebb kerül a 100-hoz, annál jobb lesz a színvisszaadási hatás.

xiaomi-mi-bedside-lamp-2-t08

Gyors és egyszerű felszerelés

A Mi LED Ceiling Light mennyezeti lámpa felszerelése egyszerű. Egy egyszerű nyomással a modul a helyére kattan, ezzel időt takaríthatsz meg. Az felszerelt fődarab kompatibilis több Yeelight / Xiaomi mennyezeti lámpával, amely lehetővé teszi a világító test cseréjét anélkül, hogy az egész lámpát újra fel kellene szerelni.

xiaomi-mi-bedside-lamp-2-t09

Egyszerű és elegáns stílus

Néha a kevesebb több. Egy egyszerű, mégis sokoldalú kialakítással a Mi LED Ceiling Light mennyezeti lámpa kiegészíti a különböző otthoni dekorációt. A lámpa a legvékonyabb részén 27mm, és enyhén domború peremmel rendelkezik, 180 fokos fénylefedettséget biztosítva ezáltal.

Rovarok ellen védett kialakítás

Ellentétben a hagyományos mennyezeti lámpákkal, ahol a lámpabúra és a lámpatest külön van, a Mi mennyezeti lámpa csak egy részből áll, úgy, hogy a lámpabúra és a lámpatest egyben van megakadályozva ezzel a por és a rovarok bejutását.

Intelligens fali kapcsoló vezérlés

Kapcsold fel és le a mennyezeti lámpát a fali kapcsolóhoz csatlakoztatva. Az alapértelmezett három üzemmód a meleg sárga fény, a fényes fehér fény és a halványabb éjszakai fény. A Mi Home alkalmazásban három különböző módot választhat testreszabott és beállított fényerővel és színhőmérséklettel.

xiaomi-mi-bedside-lamp-2-t13

Már érintés nélküli hangvezérléssel is

A Mi LED Ceiling Light mennyezeti lámpa hangvezérlő funkciói kompatibilisek az Amazon Alexa és a Google Assistant alkalmazással.

Okos alkalmazásvezérlés

Támogatja a Mi Home alkalmazást több okos funkcióval, hogy biztosítsa neked az okos világítás egyszerűségét és kényelmét.

xiaomi-mi-bedside-lamp-2-t14

Minőségi anyagok, minőségi termék

Egyedülálló fröccsöntési eljárással a Mi mennyezeti lámpa peremét és közepét úgy tervezték, hogy egyenletesebben szórja a fényt. A lámpa alapja alumíniumötvözetből készül, amely a termék szilárdságát és könnyűségét biztosítja.

xiaomi-mi-bedside-lamp-2-t15 xiaomi-mi-bedside-lamp-2-t16