Xiaomi Amazfit Cor aktivitásmérő

Xiaomi Amazfit Cor aktivitásmérő

Ár: 16 900Ft

Elfogyott

Leírás

Xiaomi Amazfit Cor aktivitásmérő

Xiaomi Amazfit Cor aktivitásmérő

TULAJDONSÁGOK:

  • – Nagyméretű kijelző: 1.23” élénk kijelző
  • – Átfogó nyomon követés: napi megtett lépés, megtett távolság, elégetett kalóriák, pulzusszám, alvás minőség, gyakorlatok és mozgás emlékeztetők
  • – Értesítések: fogadj szöveges üzeneteket, hívásértesítőket, emaileket és más alkalmazásértesítést közvetlenül a csuklódon
  • – Vízálló: 5 ATM / 50 m víz-, és porállósági osztály
  • – Szívritmus: kézi és folyamatos pulzusmérés-, és követés
  • – Hosszú akkumulátor-élettartam: kb. 12 nap üzemidő egyetlen töltéssel

amazfit pace f0112 napos üzemidő
Majdnem két hét akku élettartam egyetlen feltöltéssel

amazfit pace f015 ATM vízállóság
5 ATM / 50m víz-, és porállósági osztály
amazfit pace f01Értesítések
Bejövő hívások, üzenetek és alkalmazások értesítései
amazfit pace f01Szívritmus monitorozás
Beépített pulzusmérő manuális és folyamatos mérési móddal
amazfit pace f01Alvásfigyelés
Figyeli és elemzi az alvásperiódusokat, teljes, könnyű-, és mélyalvás
amazfit pace f01Aktivitás-, és sporttevékenység követés
Kövesd az edzésedet pulzusméréssel és elégetett kalóriákkal
amazfit pace f01Színes érintőkijelző
Nagy, 1.23”-os színes IPS érintőképernyő
amazfit pace f01Könnyű
Szinte észre sem veszed, hogy hordod

 

Színes érintőképernyő, nagy és egyedi

A Xiaomi Amazfit Cor aktivitásmérő nagy és élénk színű kijelzővel rendelkezik és tele van olyan hasznos funkciókkal, amelyek elkísérnek a napi utazásaid során. Az 1.23”-os színes IPS LCD kijelző és a lecsatolható pánt tökéletesen illeszkedik az emberi csukló szélességéhez, így az aktivitásmérő viselése nagyon kényelmes. A nagy kijelző átfogó tájékoztatást nyújt egyetlen pillantás alatt.

 

A színes IPS LCD kijelző különböző vizuális effekteket kínál. A széles betekintési szög biztosítja, hogy a kijelző jól látható legyen különböző szögekből.

Xiaomi Amazfit Cor aktivitásmérő Xiaomi Amazfit Cor aktivitásmérő

 

 

 

1.23” Színes IPS kijelző

 

Xiaomi Amazfit Cor aktivitásmérő

A Xiaomi Amazfit Cor aktivitásmérő használható csak az ujjbegyeddel. High-Tech érintőképernyővel rendelkezik, amely csökkenti a tükröződést, így a képernyő tartalma tisztán látható. A  Xiaomi Amazfit Cor aktivitásmérő magas szilárdságú 2.5D csiszolt üveg előlapja 3. generációs Gorilla Glass és ujjlenyomat-taszító bevonattal van ellátva.
Az érintőgomb a panel alatt van. A kijelző felébreszthető érintéssel. Az érintőgomb hozzáadásával hatékonyan elkerülhető a véletlen érintés.

Xiaomi Amazfit Cor aktivitásmérő

5 ATM vízálló, viselhető úszás közben

Az 5 ATM vízállósági besorolással viselheted az aktivitásmérőt akár úszás, vagy zuhanyzás közben, vagy napi használatban. Az Amazfit Cor biztosítja, hogy a napod nyugodtan teljen.

Xiaomi Amazfit Cor aktivitásmérő

5 ATM vízálló

Xiaomi Amazfit Cor aktivitásmérő

Fém görbületek – szép és rendkívüli

A külső megtervezésénél a Xiaomi Amazfit Cor aktivitásmérő minimalista dizájnt alapján került kidolgozásra, mentes minden felesleges dekorációtól. A rozsdamentes acél és az üveg kombinációja alkalmassá teszi ezt a csuklón viselhető eszközt bármilyen eseményen való megjelenésre.

Bár a nagyméretű, 1.23”-os képernyővel a Xiaomi Amazfit Cor aktivitásmérő-t sima és gyönyörű felületek veszik körbe, még mindig könnyű és vékony marad.

A sima görbületek megőrzéséért a Xiaomi Amazfit Cor aktivitásmérő2.5D csiszolt üveget használ MIM integrált 316L rozsdamentes acél kerettel. A gyönyörű oldalsó ívek kiemelése miatt a bevonat matt homokfújt és fényes polírozott kombinációja. A 2.5D üveggel együtt megmutatja a bájos csillogását.

A másik, csukló felé néző oldal bevonata a viselési komfort növelésére lett kifejlesztve. A pulzusmérő szenzor konvex alakja a pontos értékek monitorozására lett kifejlesztve.

Xiaomi Amazfit Cor aktivitásmérő

316L rozsdamentes acél + 2.5D üveg

Xiaomi Amazfit Cor aktivitásmérő

Nagy kijelző, egyszerű hozzáférés az információkhoz

Az 1.23” nagyméretű, színes kijelzőn nagyon kényelmes az üzenetek közvetlen olvasása a WeChat-ből, SMS-ből és más közösségi média platformokból. A valós idejű időjárás előrejelzés funkció megjeleníti az időjárás változását 7 napos távlatban. A praktikus minialkalmazások, pl. az ébresztőóra, stopperóra és visszaszámláló még kényelmesebbé teszi az életet és a munkát.

Xiaomi Amazfit Cor aktivitásmérő Xiaomi Amazfit Cor aktivitásmérő Xiaomi Amazfit Cor aktivitásmérő

Üzenetek ellenőrzése | Időjárás előrejelzés | Ébresztőóra

 

Xiaomi Amazfit Cor aktivitásmérőXiaomi Amazfit Cor aktivitásmérő Xiaomi Amazfit Cor aktivitásmérő

 

Ismerd meg és tedd magad jobbá

Az élet és a munka ritmusa túl gyors. Nincs idő tornára, alvásra vagy pihenésre. A Xiaomi Amazfit Cor aktivitásmérő rögzíti ezeket, így többet tudhatsz meg magadról.

A Xiaomi Amazfit Cor aktivitásmérő könnyű és nem tolakodó dizájnja alkalmas a 24 rás viseletre. Pontosan rögzíti a megtett lépéseket, az elégetett kalóriákat, a pulzust és más edzés / aktivitás információkat. Az alvásfigyelő funkció automatikusan rögzíti az alvás státuszodat és analizálja az alvásminőségedet. Tudj meg többet erről.

Nem számít, mennyire elfoglalt vagy, ne add fel a tornagyakorlatok végzését. Miután a Xiaomi Amazfit Cor aktivitásmérő-t csatlakoztattad a Mi Fit alkalmazáshoz, választhatsz a különböző edzési programokból az igényeidnek megfelelően. Folytasd az edzéseket és dolgozz a jobb önmagadon.

A Mi Fit alkalmazásban rögzített aktivitás adatok megtekinthetők az Amazfit Cor-on egy pillanat alatt

Minden sport adat, amelyet a Mi Fit alkalmazás rögzít ellenőrizhető közvetlenül az Amazfit Cor-on is. Ha a Mi Fit Sport módjában elindítod a Kültéri futás, Beltéri futópad, Kerékpározás vagy Séta opciók valamelyikét, csak a csuklódat kell felemelned, hogy lásd a valós idejű adatokat a Xiaomi Amazfit Cor aktivitásmérő kijelzőjén.Xiaomi Amazfit Cor aktivitásmérő

 

Xiaomi Amazfit Cor aktivitásmérő

Mi Fit alkalmazás – kapcsolódva

Egy alkalmazás megold mindent!

 

Folyamatos használat 12 napig

100 üzenet / nap, 50x csukló mozgatás, 1 óra futás / hét

 

Xiaomi Amazfit Cor aktivitásmérő
12 napos akkumulátor idő

Xiaomi Amazfit Cor aktivitásmérő

Specifikáció

Kijelző: Méret 1.23”
Típus: IPS LCD színes érintőkijelző
Felbontás 80×160
Panel 2.5D Corning Gorilla Glass + AF bevonat
Szenzor: Háromtengelyes gyorsulásmérő
PPG pulzusmérő
Vezeték nélküli kapcs.: Bluetooth 4.0 BLE
Akkumulátor: 170 mAh Lithium-Polymer
Akkumulátor üzemidő: Kb. 12 nap (100 üzenet/nap, 50x csukló mozgatás, 1 óra futás/hét)
Töltés: Mellékelt mágneses, USB töltővel
Töltés idő: Kb. 2.5 óra
Burkolat anyaga: 316L rozsdamentes acél, PC
Szíj: Szélesség 19 mm
Hosszúság 233 mm
Min. átm. 155 mm
Max. átm. 210 mm
Tömeg: Kb. 32 g (szíjjal)
Vízállóság: 5 ATM / 50 m
Alkalmazás: Mi Fit (Android és iOS)
Nyelv: Angol
Kompatibilitás: Android 4.4+ / iOS8+

Megjegyzés:

– Az ISO22810:2010 szabványnak megfelelve az Amazfit Cor vízállósági osztálya 5 ATM. A által bevizsgált termék, a tanúsítvány száma: 50100458001. Ez azt jelenti, hogy az Amazfit Cor használható vízi tevékenységekre sekély vízben, pl. úszómedence, partközeli úszás. Használható zuhanyzás és kádban való fürdés közben.

– Az akkumulátor élettartamára vonatkozó adatok a Huami Technológiai Laboratórium által elvégzett vizsgálatokból származnak, a következő paraméterek alapján: a gyári alapbeállítás használata, napi 100 üzenet fogadása és megjelenítése, heti 1 órás edzés. A mindennapi használat során olyan tényezők, mint a konfiguráció, a műveletek és a környezet hatással vannak az akkumulátor élettartamára.

– A csuklópánt anyaga biokompatibilitási teszten esett át, de ez nem jelenti, hogy egyes felhasználóknál ne jelentkezhetne bőrirritáció, vagy diszkomfort érzet a viselés közben. Tűvolítsd el a pántot, ha bőrpirosságot, vagy irritációt észlelsz. Ha a tünetek nem múlnak el 2-3 nmapon belül a hazsnálat mellőzése után, kérjük, fordulj bőrgyógyászhoz. Napi használat esetén kérjük, rendszeresen tisztítsd meg a pántot vízzel ,és ügyelj rá, hogy ne viseld túl szorosan.

– Minden adat referencia nélkül a Huami Laboratóriumból, a tervezési és műszaki paraméterekből és a szállító adataiból származik. A tényleges felhasználás során kapott adatok az alkalmazott teszt szoftver verziójától, az adott tesztkörnyezettől, a verziók és más kisebb árnyalatok közötti különbségektől függenek. A tényleges használat során kapott adatok elsőbbséget élveznek. Az eszköz online struktúrájának képe, beleértve a funkciók rendjét, nem feltétlenül tükrözi az eszköz tényleges szerkezetét.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha elsőként akar lecsapni legjobb akcióinkra

KÖVESSEN MINKET

Értesüljön a legfrisebb híreinkről elsőként