Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kedves Vásárlóink!

A 2021. március 8-tól bevezetett szigorítások nem érintik a Xiaomi.hu működését, a futárszolgálatok működése az engedélyezett szolgáltatások közé tartozik.

Xiaomi.hu csapata

xiaomi.hu

Xiaomi Mi Robot Vacuum oldalsó / saroktisztító kefe 2 db.

1.990 Ft
Szín
 
Menny.:db
Webshop: Raktáron

Leírás

Xiaomi Mi Robot Vacuum oldalsó / saroktisztító kefe 2 db.

Dinamikus fordulatszámú oldalsó kefe

A por és szennyeződések fal melletti és a sarokból történő tisztítására szolgáló segédkefe bizonyos időközönként cserére szorul. Funkciója, hogy a fő kefe felé terelje a nehezebben elérhető szennyeződéseket. A német Bayer gyártótól származó, hőre lágyuló elasztomer anyag nylon kefepamacsot tartalmaz, amely mérsékelt keménységű, hogy ne sértse fel a bútorokat, miközben biztosítja a maximális tisztító hatást.

Xiaomi Mi Robot Vacuum oldalsó / saroktisztító kefe 2 db. Nagy sebességű módban a fal mentél 330 fordulat/perc sebességgel forog a segédkefe, amely így alaposan megtisztítja a széleket és a sarkokat.
Xiaomi Mi Robot Vacuum oldalsó / saroktisztító kefe 2 db. Kis sebességű, Z-alakú normál tisztítási mozgásnál az oldalsó kefe 130 fordulat/perc sebességgel forog.
Xiaomi Mi Robot Vacuum oldalsó / saroktisztító kefe 2 db.

A különleges, egyedi dizájn megakadályozza, hogy a haj és az állatszőr a tengelyhez jusson és tönkre tegye a tisztító robotot. A fő kefével szinkronizált mozgás miatt a tisztítás mindig hatékony és gyors.
A kefe testszerkezete a károsodások megelőzése érdekében rugalmas, ABS hőre lágyuló anyag a német Bayer gyártótól származik és precíziós fröccsöntéssel készül. A tartós nylon sörte köteg nem karcolja meg a bútorokat és szavatolja a biztonságos használatot.