Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kedves Vásárlóink!

A 2021. március 8-tól bevezetett szigorítások nem érintik a Xiaomi.hu működését, a futárszolgálatok működése az engedélyezett szolgáltatások közé tartozik.

Xiaomi.hu csapata

xiaomi.hu

Amazon Alexa támogatással mutatkozott be a Zepp Z

A Zepp a legújabb, prémium kategóriába sorolható okosóra sorozata a Huaminak, amely cég leginkább az Amazfit vagy éppen a Smart Band sorozatról lett híres. A legújabb termék is inkább a felső szegmensben versenyez, méghozzá átlagon felüli kinézettel és anyaghasználattal.


 

A Zepp Z névre keresztelt óra csiszolt titán kerettel és barna bőr szíjjal kerül forgalomba. A kijelző kör alakú és 1,39"-es, az AMOLED panel 454 x 454 pixelt jelenít meg, méghozzá always-on funkcióval, a maximális fénysűrűsége 550 nit. Oldalt három gomb lát el különböző feladatokat; a felső a pulzusmérést, a véroxigén-szint monitorozást, valamint a stresszvizsgálatot indítja el azonnal, a középső pedig lényegében egy korona, amivel a menüben lehet navigálni.

A Zepp Z összesen 12 különböző sportolási tevékenységet tud megkülönböztetni, beépített GPS-szel rendelkezik (GLONASS támogatással), több mint 50 óralappal konfigurálható, plusz fontos képesség még az Amazon Alexa támogatás, a Bluetooth 5.0 LE, valamint az 5 ATM-es vízállóság is.
 


 

A készülék 340 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, ez átlagos felhasználás mellett két hétig bírja majd egy feltöltéssel. A töltés egyszerű, a kábel mágneses csatlakozik az óra aljához, a másik vége pedig USB-A-ban végződik, a töltés 2,5 órán át tart.

A Zepp Z okosóra Amerikában indul először hódító útjára, ára pedig 349 dollár, ami nettó 106 ezer forintot jelent. Szóval nem az olcsóbbik fajta modell ez, az biztos.

Tartalomhoz tartozó címkék: Zepp Z