Xiaomi YI ULTRA DASH autós menetrögzítő kamera

Elfogyott

39 900Ft

Leírás

XIAOMI  ULTRA DASH 

autós menetrögzítő kamera

 

YI ULTRA DASH CAMERA

Vezess okosabban, láss tisztábban

 

2.7K FELBONTÁS ÉS KIVÉTELES KÉPMINŐSÉG

A 1080p FullHD felbontásnál kétszer tisztább, részletgazdagabb képet készít, amikor szükséges, az új Yi Ultra Dash kamera. Készíts tiszta és jól látható képeket a rendszámtáblákról, útburkolati jelekről, közlekedési-, és utcanév táblákról anélkül, hogy bármilyen fontos részletet elvesztenél. Még akkor is, ha egy menetrögzítő kamera rögzíti a balesetet, a legfontosabb részletek hiányában a felvétel használhatatlan lesz. A Xiaomi Yi Ultra Dash kamerával mindig lesz bizonyítékod, mikor a leginkább szükséged van rá.

 

KIEMELKEDŐ ÉJSZAKAI TELJESÍTMÉNY

Nagy érzékenységű fényszenzor kombinálva nagy fényerejű lencsével – a Yi Ultra Dash f/1.9 nagy fényerejű lencsével rendelkezik, amely élénk, 2.7K felbontású képet biztosít még kedvezőtlen fényviszonyok mellett is. A szuper-érzékeny képérzékelő kivételesen tiszta felvételt eredményez még este is.

 

NANO-MÉRETŰ KÉPFELDOLGOZÓ TECHNOLÓGIA

A 2.7K felbontás garantálja a minőségi felvételkészítést: az A 17 1.25 GHz-es képfeldolgozó processzor és az A7 800 MHz-es kétmagos rendszerchip beépített Neon grafikus gyorsítóval rendelkezik, amely nagy sebességű képfeldolgozást tesz lehetővé. A 28 nm-es gyártástechnológiával készült CPU jobb teljesítményt biztosít, alacsonyabb áramfelvétel mellett.
A H.264-es kódolási technológia csökkenti a 2.7K-s fájlok méretét, nagyobb tömörítési és kódolási sűrűséget eredményez, és a nagy felbontású 2.7K videó felvételek tárolása/visszajátszása is sokkal egyszerűbb lesz.

 

2,7”-OS SZÉLESVÁSZNÚ KIJELZŐ

Nem túl nagy, nem túl kicsi – pont megfelelő! A 2.7” a tökéletes méret egy autós menetrögzítő kamera esetében. A látótér csökkentése és a holt tér növelése nélkül egy kiváló minőségű előnézetet nyújt a felvétel készítés közben az útról. A 4 gombos kezelőfelület intuitív és könnyen kezelhető minden korosztályú sofőr számára.

 

 

 

140°-OS SZÉLES LÁTÓSZÖGŰ LENCSE

Háromsávos lefedettség – torzítás nélkül. A 140° az ideális látószög: kényelmesen lefed akár 3 sávot is, lencsetorzítás nélkül, így többet láthatsz, anélkül, hogy kimaradnának a részletek.

 

HANGVEZÉRLÉS

Engedelmeskedik a parancsaidnak: a YI mesterséges intelligenciával felszerelt okos hangvezérlési technológiája egyszerűvé és hatékonnyá teszi a hanggal való vezérlést. A funkció jelenleg a videó felvétel elindítását és a sürgősségi felvételkészítést támogatja, de a későbbi firmware frissítésekben új parancsokkal kerül bővítésre.

 

BEÉPÍTETT WIFI – CONNECTED SMART DASHCAM FUNKCIÓ

Beépített WiFi adapter – valós idejű visszajátszás a telefonodon.
Bárhol és bármikor visszajátszhatod a videókat, csak indítsd el a Yi Smart Dashcam alkalmazást és csatlakozza a kamerához WiFi-n keresztül.

 

 

 

 

MEMS 3-TENGELYES
GRAVITÁCIÓS SZENZOR

– Mindig készen áll a felvételre –

Hirtelen ütközés esetén a beépített, 3 tengelyes gravitációs szenzor azonnal aktiválódik. Az ütközés felvétele tárolódik és azonnali írásvédelmet is kap, így további használat esetén sem íródik felül. A 3 tengelyes gravitációs szenzornak 3 fokozatban változtatható az érzékenysége a vezetési szokásaid függvényében: Magas, Közepes és Alacsony.

 

SZÉLES DINAMIKATARTOMÁNY (WDR)

A Yi Ultra Dash kamera szürkületi észleléssel és ún. WDR (Wide Dinamic Range – széles dinamikatartomány) funkcióval is rendelkezik, amely kivételes teljesítményre teszi képessé még alacsony megvilágítás mellett is. A magas minőségű, teljes felbontású WDR videó kristálytiszta, nagy kontrasztú és részlet-gazdag felvételeket biztosít.

 

6-TAGÚ ÜVEG LENCSE ÉS HIHETETLEN ÉJSZAKAI TELJESÍTMÉNY

Készíts élénk felvételeket minden utadról! Az egyedi lencse felépítés tisztább és még vibrálóbb képet eredményez. Nagy fényerejű, f/1.9 hattagú lencserendszer szállítja a gyönyörű színeket a 2.7K (4 millió pixel) felbontású, nagy érzékenységű képszenzorhoz.

A nagy pixelméret és magas érzékenységű terület több fényt enged a képérzékelőre, amely élesebb, részletgazdagabb képet biztosít, csökkentett zajszinttel.

 

MÉHSEJT-STÍLUSÚ SZELLŐZŐRÁCS – A LUXUS INSPIRÁLTA

A kamera elegáns és praktikus méhsejt-alakú szellőzőrácsokat kapott, amely biztosítja a levegő megfelelő áramlását a készüléken belül a Yi Ultra Dash kamera stabil működésének érdekében még akár a legmelegebb, nyári napokon is.

 

ELEGÁNS KIALAKÍTÁS

Extrakönnyű, a repülésben használt alumínium alapanyag – a könnyű légiközlekedési alumínium egyedülálló öntési eljárással készül, amely kombinálva a DSLR képekhez hasonló típusú lencsékkel a kamerát elegánssá, vékonnyá és kifinomulttá teszi.

Szerelje fel a kamerát a tartóra és rögzítse a 3M ragasztóval.Fektesse le a töltő vezetéket az autóban, elrejtheti a burkolati elemek mögé.Helyezze az autós töltőt a szivargyújtó csatlakozóba, majd csatlakoztassa az USB kábelt.

 xioami yi ultra dash menetrogzito kamera 10  xioami yi ultra dash menetrogzito kamera 11  

xioami yi ultra dash menetrogzito kamera 12

Szerelje fel a kamerát a tartóra és rögzítse a 3M ragasztóval. Fektesse le a töltő vezetéket az autóban, elrejtheti a burkolati elemek mögé. Helyezze az autós töltőt a szivargyújtó csatlakozóba, majd csatlakoztassa az USB kábelt.

 

NAGY TUDÁSÚ MOBIL ALKALMAZÁS

 xioami yi ultra dash menetrogzito kamera 13  xioami yi ultra dash menetrogzito kamera 14  xioami yi ultra dash menetrogzito kamera 15
Szerelje fel a kamerát a tartóra és rögzítse a 3M ragasztóval. Fektesse le a töltő vezetéket az autóban, elrejtheti a burkolati elemek mögé. Helyezze az autós töltőt a szivargyújtó csatlakozóba, majd csatlakoztassa az USB kábelt.
  • Kamera csatlakoztatása, élőkép
  • Kép / videó készítése és megosztása
  • Elkészült felvételek visszanézése / átmásolása a telefonra
  • Beállítások (pl. felbontás, dátumpecsét, LCD, hangok, vezetési napló, hangvezérlés)
  • A kamera firmware-ének frissítés az applikáción keresztül WiFi-n
  • Online felhasználói kézikönyv (angol nyelven)
  • Online közösségi terméktámogatás elérése (fórum – angol nyelven)

Video

Specifikáció

Processzor:

A17@1,25 GHz + A7@800MHz kétmagos, 28 nm-es gyártástechnológia
Beépített ISP – képfeldolgozó egység
Beépített Neon grafikus gyorsító segédprocesszor
Memória: 128M*16bit(2Gbits)*2 (a firmware elfoglal egy bizonyos részt!)

Képérzékelő:

4 MP nagy érzékenységű CMOS

Lencse:

Apertúra: f/1.9, 6 tagú optikai lencse, 140,6°-os látószög

Kijelző:

2,7” TFT LCD kijelző, 960×240 pixel

Videó:

H.264 valós idejű kódolás, MP4 formátum
Streamelés: videó visszajátszás telefonon**, SUPER WDR 2.0 támogatás
2.7K – 2688 x 1520 @ 30 fps
2K – 2560 x 1440 @ 30 fps
FullHD – 1920 x 1080 @ 30/60 fps
HD – 1280×720 @ 30 fps

Hálózat:

Szabványos WiFi 802.11n támogatás, WPA2 titkosítás

Tárolás:

MIcroSD memóriakártya 16-128 GB
Min. Class 10(U1) javasolt, 80 MB/s vagy gyorsabb írási sebesség javasolt

Szenzor:

Beépített, precíziós, 3 tengelyes szenzor

Mobilalkalmazás:

iOS8 vagy újabb / Android 4.1 vagy újabb

Tápellátás:

5V/2A microUSB csatlakozás
Beépített, nagy hőnek is ellenálló Lithium-Polymer 400 mAh akkumulátor
Autós töltő: 12/24V, kimenet 5V DC

Fogyasztás:

≤ 4.0W

Mikrofon:

Beépített, omni-direkcionális, zajszűréssel ellátott, magas minőségű mikrofon

Anyag:

SABIC, égésgátló PC/ABS műanyag

Rögzítés:

3M ragasztó / tapadókorongos tartó (mindkettő tartozék)
Szabványos ¼”-os állványmenet

Méret:

85 x 34.8 x 55 mm

Tömeg:

96,4 g.

Használat:

-10°C ~ 60°C