Xiaomi YI HOME CAMERA otthoni wifi kamera

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

 

XIAOMI   HOME CAMERA
otthoni wifi kamera – EU verzió

720p HD felbontás | 111°-os széles látószögű objektív | Kétirányú hang | Aktivitás észlelés és riasztás

 

 

AZ OTTHONOD A TELEFONODON 24/7
Helyezd el a XIAOMI YI Home kamerát bárhol az otthonodban és kísérd figyelemmel a tevékenységeket egyetlen koppintással az okostelefonodon! A két utas hang és a kiváló képminőség lehetőséget biztosít, hogy tarthasd a családoddal a kapcsolatot, bárhol legyél is.

 

 

OTTHONI BIZTONSÁG AZ UJJBEGYEDBEN
A kamera az otthoni internet kapcsolatot és WiFi hálózatot használja. Engedélyezd a riasztást, és az intelligens biztonsági rendszer push üzenetet küld a telefonodra a fejlett mozgásérzékelős technológia segítségével.

 • Betörés ellen
 • Hívatlan vendégek megörökítése
 • Valós idejű riasztás push üzenetben a telefonra (internet kapcsolat szükséges)

 

ELLENŐRIZD INU VISELKEDÉSÉT

A 4X-es digitális zoom minden kis részletet megmutat, hogy Inu a legjobb formájában van-e? Ellenőrizd, hogy Inu éppen alszik-e, vagy szétszedi-e a kanapédat, amíg nem vagy otthon. Használd a mobiltelefonos alkalmazást Inu aktivitásának követéséhez és adj neki hangutasításokat a kamerán keresztül.

 • Kövesd Inu kalandjait
 • Találd ki, vajon bántja-e a macskát
 • Küldj hangutasítást neki

 

GYŐZŐDJ MEG RÓLA, HOGY KATA MÉLYEN ALSZIK-E

A YI Home Camera nagy felbontású képet biztosít éjjel és nappal is. A kamera bébiőrként is működik, és lehetővé teszi, hogy a szülők bárhonnan ellenőrizhessék a babát a telefonjukon.

A kamerába olyan, 940 nm-en működő éjjellátó IR LED-eket építettük, amely nem zavarja az emberi szemet, de éjjel-nappal jól látható, nagy felbontású képet eredményez.

 • Látni és hallani sötét környezetben is
 • Ránézni Katára anélkül, hogy megzavarnád
 • A szemnek észrevétlen infra LED-ek


SOHA NE SZALASSZ EL EGYETLEN SZÜLETÉSNAPOT SEM A SZERETTEIDDEL
A kétirányú hang lehetővé teszi, hogy mindig a családoddal lehess. A YI Home Camera valós időben küldi a videó stream-et a telefonodra a két utas hanggal együtt. A kamerát speciálisan tervezett mikrofonnal és hangszóróval láttuk el a tiszta és hangos hangátvitel érdekében.

 • Széles látószögű lencse
 • Szemtől szemben beszélgetés
 • Családi videók tárolása

1280x720p HD felbontás, 111°-os széles látószögű lencse
Teljesen üvegből készült lencse, amely fényerős, f/2.0 apertúrával rendelkezik, így fényes és éles képeket eredményez. Egyszerűen koppintással 4X-es nagyításig zoomolhat, így a legkisebb részlet is láthatók lesznek.

 

A különleges pillanataid automatikusan mentésre kerülnek és bármikor visszanézhetők
A kamera felveszi és eltárolja a felvételeket min Class4 (vagy ennél jobb) microSD memóriakártyára. Az előzményekben hozzáférhetsz a videóidhoz, hogy újraélhesd a kedvenc eseményeidet.

 

 

 


YI HOME ALKALMAZÁS

Nyisd meg a Yi Home alkalmazást a telefonosodon, ezután már gyorsan kapcsolatba tudsz lépni az emberekkel és a helyekkel, amelyek fontosak számodra. A beállítás gyerekjáték:

 • Töltsd le a Yi Home alkalmazást
 • Csatlakoztasd a hálózati kábelt (230 V)
 • Csatlakoztasd a kamerát a telefonodhoz

 

 MESTERMUNKA A LEGJAVÁBÓL

Stílusos és apró készülék a Yi Home Camera. A tervezésénél a kellemes megjelenés épp olyan súllyal esett a latba, mint a kimagasló műszaki tartalom. A nagyon jó minőségű, különleges bevonatú műanyag alkatrészek különleges megmunkáláson esnek át, így jó minőségű, kellemes tapintású terméket eredményezve. A YI Home Camerát arra terveztük tehát, hogy belesimuljon egy modern lakás dekorációiba, berendezési tárgyai közé. 

 

RÉSZLETEK

A széles látószög és a nagy digitális zoom segítségével semmit sem mulasztasz el. 111°-os látószögével komplett kisebb helyiségeket, vagy nagyobb tárgyakat is teljesen be lehet látni a kamerával. Egy dupla kattintással a telefonod kijelzőjén pedig használhatod a digitális zoom adta lehetőségeket.

 

24/7, AZAZ MINDIG BEKAPCSOLVA

A YI Home Camera éjszakai üzemmódját 8 db. az emberi szemnek nem zavaró, 940 nm infravörös LED biztosítja, amelyek gyenge fényviszonyok mellett kapcsolnak be. Egy intelligens szoftver biztosítja, hogy a készülék nappal és éjszaka is kiváló minőségű képet szolgáltasson.

 

ÉRTESÍTÉSEK ÉS PUSH ÜZENETEK
A Yi Home Camera mindig a lakásodon tartja a szemét, és azokon a dolgokon, amelyek értékesek számodra. A beépített, nagy pontosságú mozgásérzékelő technológia segítségével a kamera push üzenetet küld a telefonodra, ha mozgást észlel, a mozgás helyével, idejével és, hogy milyen fajta mozgást észlelt.

 

 

 IDŐKAPSZULA AZ EMLÉKEIDNEK

A Yi Home Camera maximum 32 GB-os microSD kártyák fogadását támogatja. A felvételek időponttal ellátva, indexelve kerülnek elmentésre, a számítógépre archiválhatók. A rögzítés csak akkor indul, ha a kamera változást észlel a képen, így optimalizálja a helykihasználást a memóriakártyán. 

 TELJES PANORÁMANÉZET ÉRINTÉS NÉLKÜL

A telefonod jobbra-balra mozgatásával beláthatod a teret, amelyet megfigyel a kamerád otthon. A funkció a készülék giroszkópját használja, és integrálva van a Yi Smart alkalmazásba, amely képes követni a mobiltelefon orientációját. Ennek a segítségével minden sarkot könnyedén belátsz majd a helyiségben, ahová a kamerát telepítetted. (Az applikáció természetesen több kamerát is támogat)

 ADAPTÍV MINDEN HÁLÓZATI KÖRNYEZETBEN

A saját adaptív streaming technológiánk lehetősé teszi, hogy az adatátvitel folyamán a képminőséget automatikusan igazítsa a kamera hálózat minőségéhez.

BIZTONSÁG

A funkciók mögött a YiCloud felhőszolgáltatás van, amelyben az alkalmazás összekapcsolódik az eszközökkel és a fiókadatok is tárolódnak, de Neked nem kell izgulni a biztonság miatt: 2048 bites kulcsokkal titkosítjuk a hozzáféréseket és AES-128-cal pedig a felhőben tárolt adataidat.

 

 

Specifikáció

Méret: Ø 80 x 114 mm (talpon), 32,1 x 58,4 mm (központi egység)
Lencse anyaga: Teljes üveg lencse
Látószög: Horizontális: 92,7°
Vertikális: 48,7°
Diagonális: 111,2°
Videó képkocka: 20fps(1280*720)
Helyi tároló: MicroSD memóriakártya 8 – 32 GB (nem tartozék)
Adatfolyam: Adaptív stream, alkalmazkodik a sávszélességhez
Kétirányú hangátvitel
Beépített mikrofon és hangszóró
Beépített 8 db. infra LED 940 nm
5 méteres hatótávolság
Támogatott protokollok: IPV4, UDP, TCP, HTTP, DHCP, P2P
Vezeték nélküli szabvány: IEEE802.11b/g/n
Támogatott rendszerek: Android 4.0+ / iOS7+

EU verzió
yi home cam 16