Xiaomi YI 4K ACTION CAM sportkamera – FEKETE

Elfogyott

79 900Ft

Leírás

XIAOMI   4K ACTION CAM 
sportkamera

EU verzió

A te világod – 4K-ban

A professzionális minőség számodra is elérhető a beépített, új generációs Ambarella A9SE75 chip, a Sony IMX377 képszenzor és a 7 rétegű üveg lencsék által. A felvétel 4K felbontásban, 30 képkocka/másodperces sebességgel, 60 mbps-on pörög, amely a megszokott 1080p minőség NÉGYSZERESE! A Yi 4K akciókamerával új magasságokat érhetsz el!

 

Élj elevenen

A YI 4K kamera a jelenleg elérhető legfejlettebb technológiát nyújtja, maximális megbízhatóságot, sokoldalúságot és egyszerű használatot biztosítva ezzel.

 

 A világ vezető technológiái – egyetlen vékony kamera testébe zárva

Az új generációs Ambarella A9SE75 chip, a Sony IMX377 Exmor szenzor, a 7 rétegű LCE üveg lencsék és a 4K/30fps-60mbps felvételkészítés a kategóriában a legjobbak közé számít!

Legyél sasszem!

A 7 rétegű, különleges bevonattal, F2.8 nagy apertúrájú / nagy nyereségű rendelkező lencse megnöveli a beeső fényt és éles, részletes képet ad.

 

Beépített, retina felbontású, karcálló LCD Gorilla Glass bevonattal

Az egyedi, 330ppi részletességű és magas érzékenységű retina érintőképernyő 2,19” méretével az intuitív kezelhetőséget nyújt.
A Gorilla Glass bevonat megvédi a karcoktól és a kisebb sérülésektől. 160°-os betekintési szöggel rendelkezik, így bármilyen helyzetben helyesen tudod megkomponálni a képet a mintegy 640×360 pixeles felbontású kijelzőn. Irányítsd a Yi 4K kamerádat csupán egy ujjaddal, egy kézzel.

 Filmezz tovább a YI-vel!

A nagy kapacitású, 1.400 mAh-ás akkumulátort kalandoroknak és fényképészeknek fejlesztettük ki, ezért a világ egyik legjobb akkumulátor celláját, az 1.400 mAh-ás 4.4 V-os Lithium-Ion verziót választottuk az Amperext Technology-tól. A Yi 4K kamera veled lehet 8 órán keresztül készenlétben! Menj ki a terepre és filmezz akár 120 percig 4K-ban egyetlen feltöltéssel!

Felejtsd el a várakozást az új, nagy sebességű Broadcom WiFi-vel

A világ egyik vezető telekommunikációs félvezető gyártójának megoldását implementáltuk a Yi 4K kameránkba: a legújabb Broadcom BCM43340 chippel egy pillanatot sem kell várnod!
Támogatja a 802.11a/b/g/n 2.4G/5GHz WiFi szabványokat, és továbbfejlesztett interferencia-szűrési technológiát is.
A letöltési sebesség elérheti a 30 Mbps sebességet, így több időd marad a filmezésre, szerkesztésre és megosztásra.

 

 

 

Filmezz, szerkessz és ossz meg, akár egy profi a YI kamera alkalmazással

Gyors és hatékony videószerkesztés, kép és videó szűrők, zenei opciók.
Egyszerű és elég a kezdőknek a használathoz, de professzionális végeredményt kaphatsz.
Soha többé nem kell a számítógép előtt görnyedned, csak használd az okostelefonodon a YI kamera alkalmazást a tökéletes végeredmény eléréséhez.

Csatlakozz és fedezd fel a világot!

Ne csak készíts és szerkessz epikus videókat, hanem oszd is meg a YI közösség nemzetközi tagjaival is a YI Discover csatornán.
Amellett, hogy mások videóit / képeit tallózod, oszd meg sajátjaidat, van egy hely számodra is a YI közösségben!

 


Időtlen dizájn és a legjobb technológia

Kevesebb, mint 10 gramm a világ vezető képalkotó technológiájából. A YI egyedi all-in-one ütésálló dizájnja elfér a zsebedben és azonnal kész mindenre! A magas minőségű bevonat és dizájn nem csak elsőrangú képalkotó eszközzé, hanem divat-kiegészítővé is teszi YI 4K kamerádat.

AMBARELLA A9SE75 SoC – ALACSONY ÁRAMFELVÉTEL, NAGY TELJESÍTMÉNY

A YI 4K Action Camera magja az Ambarella A9SE75 SoCm 28 nm-es CMOS technológiával, 800 MHz-es kétmagos Cortex-A9 ARM processzorral és nagy teljesítményű digitális jelfeldolgozóval (DSP – Digital Signal Processing), amely támogatja az első osztályú H.264 BP/MP/HP szabványt, alacsony áramfelvétellel rendelkezik még 4K/30fps felvétel készítése esetén is.

A továbbfejlesztett processzor támogatja továbbá az LDC (Lense Distorsion Correction) technológiát, amely a széles látószögű lencsék torzítását korrigálja, beépített elektronikus képstabilizációval (EIS – Electronic Image Stabilization) és 3D zajszűrős mikrofonokkal rendelkezik, 48000 KHz-es sztereó hangfelvétellel.

  
SONY EXMOR R IMX377 KÉPSZENZOR – KEVESEBB FÉNY IS ELÉG

Az IMX377 a SONY új képszenzora. Az előző verziókkal összehasonlítva kevesebb áramfelvétel mellett is több képkockát tud rögzíteni az új érzékelő, mindezt még jobb képminőség és kevesebb fényigény mellett. Az új EXMOR szenzor 3840×2160 pixel felbontású, tiszta 4K videó felbontást és 12 megapixeles állóképek készítését támogatja. A 1.55um nagy pixelméretű, magas érzékenységű, nagyméretű szenzor segít a világos felvételeket részletgazdagabbá, a sötétebb környezetben készülteket pedig kevésbé zajosabbá tenni. A YI 4K sportkamera a kalandjaid minden pillanatát tiszta 4K felbontásban, vagy akár 240 képkocka/másodperc sebességgel is rögzíteni tudja.

ELEKTRONIKUS KÉPSTABILIZÁTOR (EIS)

A YI 4K kamerában alkalmazott 3 tengelyes giroszkóp és 3 tengelyes gyorsulásmérővel működő elektronikus stabilizátor rendszer érzékeli a kamera elmozdulását. Ha a kamera rázkódik, mozog vagy billen, az elektronikus rendszer kiszámolja és kompenzálja a változást, amely stabil videókat eredményez.

 YI 4K Action Camera vs. GoPro HERO4 Black

 

 

YI 4K Action Camera

GoPro HERO4 Black

Processzor

Ambarella A9SE (Legújabb processzor)

Ambarella A9 (Régi processzor)

Képszenzor

Sony IMX377 12MP 1/2.3″ (Legújabb szenzor)

Sony IMX117 12MP 1/2.3″ (Régi szenzor)

Kijelző

Beépített 2.19″ retina szélesvásznú érintőképernyő. 640×360 pixel @ 330 ppi

Nincs

Akkumulátor üzemidő

120 perc  4K/30 videó felvétel*

65 perc 4K/30 videó felvétel

Wi-Fi modul

Broadcom BCM43340 kétsávos, 802.11a/b/g/n, 2.4GHz/5GHz, több, mint 3MB/s letöltési sebesség * (nagy sebesség)

Atheros QCA6134X,egysávos 802.11b/g/n, csak 2.4GHz, kb. 1.5MB/s letöltési sebesség * (alacsony sebesség)

Akkumulátor

3.85V 1400mAh 5.39Wh

3.8V 1160mAh 4.4Wh

Giroszkóp / gyorsulásmérő

Alacsony áramfelvételű, nagy felbontású, 3 tengelyes giroszkóp és gyorsulásmérő

Nincs

Mikrofon

Kettős mikrofon

Egy mikrofon

Távirányító

Energiatakarékos Bluetooth távirányítás

Wi-Fi távirányítás

Áramfelvétel és hűtés

Csúcskategóriás energiatakarékos 28nm A9SE chip. Nagy teljesítményű hűtőrendszer a stabil videó felvételért.

Régi A9 chip magas áramfelvétellel. Túlmelegedés esetén a felvétel leállhat.

Bekapcsolási sebesség

3 másodperc

5 másodperc

Időzítő

3, 5, 10, és 15 másodperc felvételkészítés előtt

Nincs

Lassított felvétel

1/8, 1/4 és 1/2 sebességű lassított felvétel direkt támogatás. Nincs szükség későbbi szerkesztése.

Nincs

Lencsetorzítás korrekció

Beépített támogatás (LDC)

Nincs

Elektronikus stabilizáció

Támogatott (EIS)

Nincs

Lencsék

7 lencsetag, 155°-os látószög

7 lencsetag, 155°-os látószög

Videó mód

4K / 30fps és 720p / 240fps

4K / 30fps és 720p / 240fps

Kép mód

12 megapixeles állóképek

12 megapixeles állóképek

Sorozatfelvétel

30 kép / másodperc

30 kép / másodperc

Time Lapse videó mód

0.5/1/2/5/10/30/60 másodpercenként

0.5/1/2/5/10/30/60 másodpercenként

Körkörös felvétel

Folyamatos felvétel (loop)

Folyamatos felvétel (loop)

Gyenge fény észlelése

Automatikus gyenge fény észlelés, képkocka szabályzás a jobb minőség érdekében

Automatikus gyenge fény észlelés, képkocka szabályzás a jobb minőség érdekében

Manuális mód

Kézi beállítások: záridő, ISO, expozíció-korrekció, fehéregyensúly

Kézi beállítások: záridő, ISO, expozíció-korrekció, fehéregyensúly

 

MICROSOFT HYPERLAPSE TECHNOLÓGIA

A Microsoft által kifejlesztett HyperLapse PRO technológia teljes mértékben támogatja a YI 4K sportkamerát a folyamatos és stabilizált képminőségért. A 3D-s tereket modellező technológia segítségével soha nem látott minőségű time lapse videókat készíthetsz, amelyek kiválók a megosztásra.

ÉJJEL VAGY NAPPAL – A YI-RE SZÁMÍTHATSZ

A képszenzor automatikusan érzékeli a fényviszonyokat, miközben a továbbfejlesztett IPS képfeldolgozó processzor automatikusan beállítja a képkocka-számot és a különböző paramétereket a legjobb képminőség érdekében – alacsony megvilágítás mellett is. A széles látószögű optikák sajnos nagy torzítással rendelkeznek, ez a „hordó-effektus”. Szerencsére, a nagyon erős A9SE75 SoC tartalmaz egy lencsetorzítás-csökkentő (LDC) rendszert (kikapcsolható) amely korrigálja az objektív torzítását. Ezzel megspórolhatod az utólagos szerkesztést és torzításmentes felvételeket menthetsz el és oszthatsz meg.

 

MANUÁLIS BEÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK PROFIK SZÁMÁRA

A YI 4K kamera hozzáférést enged az intelligens IQ paraméterek kézi beállításához, megváltoztatásához, mint a záridő, expozíció-kompenzáció (EV), érzékenység (ISO), mérés, fehéregyensúly (WB), stb. 9 mód közül választhatsz, hogy kiaknázhasd a kamera képességeit és professzionális műveket alkoss.

TÉRHATÁSÚ MIKROFONOK

A 360°-os, körsugárzó (omnidirekcionális) mikrofonok szinte stúdió-minőségű hangot nyújtanak, ráadásul egyből két mikrofon áll rendelkezésre, így a kamera 48000 KHz-es sztereó hangfelvételre is képes. A beépített, magasan optimalizált AAC enkóder a hangok minden részletét képes rögzíteni.

 

 

EGY GOMB + EGY ÉRINTŐKÉPERNYŐ = KIVÁLÓ KEZELHETŐSÉG

A YI 4K kamera belsejében rejlő csúcstechnológia egyszerű és intuitív dizájnnal párosul kívül. Minden funkció elérhető csupán egyetlen gomb és az érintőképernyő segítségével. Válaszd ki az üzemmódot, állíts be mindent egy ikon-alapú menürendszerben, mint amelyet egy okostelefonon is megszokhattál. Használd az egy másodperces gyorsindítást egyetlen érintéssel. Ébreszd fel a kamerát az alvó módból, hogy egyetlen emléket se szalassz el. Ha a kamera teljesen ki is van kapcsolva, ekkor is csupán 3 másodperc kell ahhoz, hogy kész legyen a felvételre.

 

KÉT TELJES ÓRA VIDEÓFELVÉTEL EGYETLEN FELTÖLTÉSSEL

A legújabb Ambarella A9SE75 processzor, az egyedi, nagy kapacitású akkumulátor és a finomhangolt energiagazdálkodási algoritmus miatt a YI 4K kamera 4K/30fps módban 120 perc folyamatos videó felvételre képes egyetlen teljes feltöltéssel. Ez az áttörés nagy rugalmasságot biztosít Neked a 4K videózás terén!

 

Specifikáció

Processzor: Ambarella A9SE / 800 MHz Dual-Core. Cortex-A9 ARM
Nagy teljesítményű DSP (digitális jelfeldolgozó) alrendszer
Továbbfejlesztett H.264 enkóder 4K-hoz, MP4 fájl formátum
Szenzor: Sony Exmor R / IMX377 12 MP 1/2.3″ CMOS
Kijelző: Beépített 2,19” retina szélesvásznú érintőképernyő 640×360 / 330 ppi
250cd/m2 fényerő, 30FPS, 160° FOV, 16:9,
Gorilla Glass karcálló bevonat
Lencse: F2.8 apertúra, f=2,68 mm
7 tagú lencserendszer, 155°-os látószög
Képstabilizátor: Beépített, elektronikus képstabilizáció
Giroszkóp / gyorsulásmérő alapú képstabilizáció, beépített alacsony áramfelvételű, nagy érzékenységű 3 tengelyes giroszkóp és 3 tengelyes gyorsulásmérő.
Támogatott felbontások: 1080p fps:60/50/30/25 960p fps:60/50
Akkumulátor: Cserélhető 1.400 mAh Lithium-Ion, kb. 2 óra 4K/30 fps videó felvételhez / 3.85V 1400mAh 5.39Wh
Készülék átlagos teljesítmény-felvétele: 2,5 W
Töltés: 5V/1A USB adapter (nem tartozék)
WiFi modul: Broadcom BCM43340 dual-band, 802.11a/b/g/n, 2.4GHz/5GHz, kb. 3MB/s letöltési sebesség
Mikrofon: 2 db. beépített mikrofon, 360°-os omni-direkcionális mikrofonok
Bluetooth: Alacsony áramfelvételű Bluetooth egység távvezérléshez
Teljesítmény: Új gyártástechnológiával készült 28nm A9SE chipset, alacsony áramfelvétel, teljesítmény és hőmérséklet figyelés és szabályozás. Nagy teljesítményű hűtési rendszer, amely stabil videó felvételt eredményez.
Bekapcsolás: 3 másodperc alatt
Időzítő: Visszaszámláló 3 / 5 / 10 és 15 másodperc felvételkészítés előtt
Gyorsított felvétel: Videó készítés előre beállított időközönként készített képekből
4K (16:9)/2.5K(4:3) fps:30/25
Értékek 0.5, 1, 2, 5, 10, 30, 60s
Lassított felvétel: Nagy sebességű videó készítés, majd lekonvertálás normál sebességre későbbi szerkesztési szükséglet nélkül
720p fps:60/120/240
1/8, 1/4, 1/2 sebesség
Videó + kép: Videófelvétel és Time Lapse felvétel készítése egyszerre
1080p fps:60/50/30/25 1440p fps:30/25 2.5K fps:30/25
Időközök: 5,10,30,60s
Lencsetorzítás: LDC (Lens Distortion Correction) beépített szoftveres korrekció
Videó mód: 4K (3840 x 2160) @ 30 fps
2,5K (2560 x 1920) @ 30 fps
1440 (1920 x 1440) @ 30/60 fps
1080 (1920 x 1080) @ 30/60/120 fps
960 (1280 x 960) @ 60/120 fps
720 (1280 x 720) @ 60/120/240 fps
Képmód: 12 MP / 8 MP / 7 MP / 5 MP
Sorozat mód: 30 kép / másodperc
Frekvenciák: 3p/s, 5p/s, 10p/s, 10p/2s, 10p/3s, 30p/s, 30p/2s, 30p/3s, 30p/6s
Körkörös felvétel: Folyamatos felvételkészítés, amely folyamatosan felülírja önmagát, amíg ki nem kapcsolja a kamerát
Videó szeletek hossza: 5 perc / 20 perc / 60 perc / 120 perc
Fényérzékelés: Automatikus gyenge fény érzékelés és képkocka beállítás a minél jobb képminőség érdekében
Manuális mód: Kézi beállítási lehetőség
Zársebesség: Auto / 2 mp / 5 mp / 10 mp / 20 mp / 30 mp, képkészítési sebesség 1/4096s – 30 mp / auto mód
ISO érzékenység: Auto / 400 / 1600 / 6400
Expozíció-korrekció: -2, -1,5, -1, -0,5, 0, 0,5, 1, 1,5, 2
Fehéregyensúly Auto / Natív / Lámpafény / Nappali fény / Felhős
Visszajelző LED: Beépített, 3 színű
Rögzítés: Beépített szabványos, 3/4” állványmenet csatlakozó
Tárhely: MicroSDHC / MicorSDXC memóriakártya 16 GB – 128 GB / FAT32
(A magas minőségű 4K videózáshoz az alábbi memóriakártyákat ajánljuk: Transcend Ultimate 633x U3 microSDXC / SanDisk Extreme U3 microSDXC / Sansidk Extreme Pro U3 microSDXC / Lexar 1000x U3 microSDXC II / Sony SR-64UX microSDXC / SanDisk Extreme Plus U3)
Csatlakoztatás: USB 2.0 microUSB csatlakozó
Méret: 65 x 42 x 21/30 mm (ház / lencsével)
Tömeg: 96,4 gramm
Használat: 0 ~ 45 °C

 

VIDEÓ MÓDOK:

Felbontás Képkocka / MP (fps) NTSC/PAL Képarány Kép felbontása
4K 30, 25 Ultra Wide 3840×2160
2.5K 30, 25 Ultra Wide 2560×1920
1440p 60, 50, 30, 25 Ultra Wide 1920×1440
1080p 120, 100, 60, 50, 30, 25 Ultra Wide 1920×1080
960p 120, 100, 60, 50 Ultra Wide 1280×960
720p 240, 200 Ultra Wide 1280×720
480p 240, 200 Ultra Wide 848×480

 

KÉP MÓDOK:

Ultra WideUltra Wide 4000×3000

Képfelbontás Látószög (FOV) Kép felbontása
12MP
8MP Ultra Wide 3840×2160
7MP W Ultra Wide 3008×2256
7MP M Medium 3008×2256
5MP Medium 2560×1920

 

FEHÉREGYENSÚLY BEÁLLÍTÁSOK

Fehéregyensúly beállítás Ajánlott megvilágítási kondíciók
Auto (alapértelmezett) Automatikusan megválasztja a fehéregyensúlyt beavatkozás nélkül
Native Eredeti szín
Tungsten 3000 K – mesterséges fény, napfelkelte – napnyugta
Daylight 5500 K – hideg fénycső vagy általános nappali fényviszonyok
Cloudy 6500 K – felhős környezeti kondíciók

 

ISO BEÁLLÍTÁSOK

ISO beállítás VIDEÓ (érzékenység) Eredményezett videó minőség
Auto (alapértelmezett) Automatikusan megválasztja az érzékenységet
400 Sötétebb videó alacsony fénynél, alacsony képzaj
1600 Közepesen sötét videó, közepes képzaj
6400 Világosabb videó alacsony fénynél, nagy képzaj