Xiaomi YI 1080P DOME CAMERA otthoni WiFi kamera

Elfogyott

29 900Ft

Leírás

yi dome cam

1 dome 1080 
1080p FullHD felbontás
2 dome d f 
Dönthető-forgatható
3 dome 8 konyvjelzo 
8 előre beállított könyvjelző
4 dome auto p 
Automata pásztázás
       
 5 dome mozgas kovetes
Mozgáskövetés
 6 dome baba siras erzekelo
Babasírás-érzékelés
 7 dome ketutas hang
Kétutas hangátvitel
 8 dome tarhely
Flexibilis tárhely opciók

 

345°-OS HORIZONTÁLIS ÉS 115°-OS VERTIKÁLIS MOZGATÁSI TARTOMÁNY KOMPLETT 360°-OS LEFEDETTSÉGET BIZTOSÍT

A kamera 112°-os látószögű, professzionális lencsével és a kétirányú forgathatóságával komplett körképet ad. A Xiaomi Yi Dome Cam 1080p komplett panoráma képet rögzít nagy felbontásban, gyakorlatilag nulla holt térrel. Amennyiben a kamera használaton kívül van, visszatér „Auto-Masking” módba (a lencse a burkolat alá csúszik) az extra biztonság érdekében, amely biztosítja, hogy engedély nélkül ne történhessen felvétel.

 

1080p FULLHD MAGAS KÉPMINŐSÉG

A nagy felbontású képminőség kritikus az otthona megfigyelése tekintetében, ha Ön nincs otthon. A 1080p FullHD minőség és a 2 millió pixel segítségével csak érintse meg a telefon kijelzőjét a zoom-oláshoz, és a kisebb részletek is jól látszódnak majd.

 

BEÁLLÍTÁSOK ÉS VALÓS IDEJŰ 360°-OS HOZZÁFÉRÉS A YI HOME ALKALMAZÁSSAL

AZ intuitív navigációs rendszerünk teljes kontrollt biztosít a lakása felett minden szögből, ahogy szeretné, akár panorámakép-szerű képet is készíthet. A Yi Dome Camera 1080p-t egy alkalmazásból kezelheti a többi Yi kamerájával.

 

10 MÁSODPERCES MOZGÁSÉRZÉKELŐ KÖVETŐ RIASZTÁSOK

Rögzítsen minden mozgást tiszta, részletes képen. A továbbfejlesztett mozgásérzékelő algoritmus észleli a mozgó objektumokat és automatikusan felvételt készít és követi őket. Az okos mozgáskövetés mindent lát, így Önnek nem kell.
Az érzékeny és precíz mozgásérzékelő algoritmus a kamera biztonsági védjegye. Minden apró mozgást észrevesz, és azonnal küldi a figyelmeztetést push üzenetben a telefonjára. A kamerát felszereltük az innovatív hangazonosítással, amely felismeri a babasírást.
A kamera képes felismerni az érzékelt hang hangulatát és riasztást küldeni telefonjára, ha a kisbabája felsír. Hogy megkülönböztesse magát a többi figyelmeztetéstől, a bébi sírás figyelmeztető üzenetként jelenik meg.

EGYSZERŰ ÉS RUGALMAS TÁROLÁSI LEHETŐSÉGEK

A Yi Dome Cam 1080p kamera ciklikusan rögzíti mozgás érzékelés után, vagy folyamatosan a helyi tárolóra (min. class4 microSD kártya). Egy 32 GB-os kártyára megközelítőleg 80 óra folyamatos videó felvétel készíthető.
A Yi Cloud felhőszolgáltatásban rögzítve megkétszerezheti az adatok biztonságát. Védje minden videóját és tekintse meg őket közvetlenül a felhőből, élvezze a magas biztonsági szintet és az egyszerűen használható felhasználói felületet. Minden videó titkosítva kerül a felhőbe. A visszafejtő kulcs periodikusan változik az adatok legmagasabb elvárások szerinti védelme érdekében.

 

TÖBB FÉLE TELEPÍTÉSI LEHETŐSÉG

Gyors és sokoldalú telepíthetőség: helyezze a YI kameráját oda, ahol a legjobban tetszik Önnek. Tegye fel a falra, lógassa le a mennyezetről, vagy helyezze egyszerűen a könyvespolcra. Átgondolt és elegáns tervezés: 2 mikrofon a szimmetrikus hangfelvételhez, karcálló, masszív fémbázisú festék, textúrázott, dekoratív gyűrű, oxidációmentes alkatrészek, a RESET gomb külső eszköz nélkül benyomható.

yi dome i1 yi dome i2 yi dome i3

 

 

ÉLJEN GONDTALANUL A YI BIZTONSÁGÁVAL

Jelentkezzen be a családjánál a kétutas hangátvitel segítségével, vagy nézze meg, mit csinálnak a gyerekek vagy a nagymama otthon az élő videó adáshoz való csatlakozással. Készítsen pillanatfelvételeket és rögzítsen egyszerűen videókat, 360°-os látószöggel, amely minden területet képes lefedni. A kamerát távolról, mobiltelefonjára telepített alkalmazásból mozgathatja. 

t01 yi dome  t02 yi dome  t03 yi dome  t04 yi dome 
       
 1080p FullHD  112°-os látószög  Lencse korrekció  Infra éjjellátó LED

 

yi dome app store yi dome google play 

 

 

 

112°-OS SZÉLES LÁTÓSZÖG ÉS BEÉPÍTETT LENCSETORZÍTÁS KORREKCIÓ

Mondjon búcsút a torz képeknek: a saját fejlesztésű lencsetorzítás korrekciós (LCD) technológiánk visszaállítja és kiegyenesíti a széleken jelentkező, a széles látószögű lencsék fizikai tulajdonságaiból adódó hordó effektust és még természetesebbé teszi azokat.

TOVÁBBFEJLESZTETT ÉJSZAKAI ÜZEMMÓD

A Yi Dome Cam 1080p nem csak egy a sok otthoni WiFi kamera között. Baba monitorként a szülőknek lehetőségük van ellenőrizni a kisded állapotát a telefonjukról. A nem zavaró, 940 nm-es tartományban működő infravörös szenzorok tiszta és nagy felbontású képet biztosítanak, éjjel-nappal.

LEGYEN JÓL INFORMÁLT

A Yi Dome Cam 1080p mindig rajta tartja a szemét a lakáson és azon, ami Önnek fontos. A beépített, nagy pontosságú mozgásérzékelő algoritmus és innovatív babasírás-felismerés segítségével a legkisebb mozgásról is azonnal értesítést küld a kamera a telefonjára.

ADAPTÍV MINDEN HÁLÓZATI KÖRNYEZETBEN

Az okostelefon alkalmazásban 3 minőségi fokozat közül választhat, amelyek mind más fajta adatátviteli sebességet eredményeznek.

  • Auto mód – adaptívan alkalmazkodik az internet sebességéhez
  • Standard Definition mód – 640×360 felbontás
  • High Definition mód – 1280×720 és 1920×1080 felbontás

Ha automata módban használja az alkalmazást, a kamera automatikusan az optimális minőségben fogja továbbítani a képet, amelyet a hálózati s az internet sebességéhez / kapacitásához / teljesítményéhez igazít. High Definition módban különböző felbontások és bitráták közül lehet választani.

KOMMUNIKÁLJON ÚGY, MINT HA ÖN IS OTT LENNE

A magas minőségű audio tulajdonságok segítségével két üzemmódban használhatja a kamerát:

  • Intercom üzemmód: egy időben csak az egyik féle tud beszélni
  • Kéz nélküli üzemmód: szabad, kétutas beszélgetés

Az érzékeny és tiszta mikrofon beépített zajszűrővel rendelkezik, amely nagyban javítja a kommunikáció minőségét.

 

GYORS TELEPÍTÉS, MINDÖSSZE HÁROM LÉPÉSBEN

 yi dome use 01 yi dome use 02  yi dome use 03
     
Töltse le az alkalmazást Helyezze áram alá a kamerát Nyomja meg a csatlakozást
yi dome use 04 yi dome use 05 yi dome use 06 yi dome use 07
       
Helyezze a kamerát horizontálisan oldalra Távolítsa el a felszerelő lapot az alapzatról Rögzítse a felszerelő lapot csavarral a mennyezetre az ábra szerint Helyezze a kamerát a felszerelő lapra és forgassa el az ábra szerint, amíg megszorul

Specifikáció

Méret: 110 x 64 x 93 mm
Tömeg: 230 g.
Felhasznált anyag:  ABS ipari műanyag
Lencse:  F2.5 112°-is széles látószögű
Képszenzor: CMOS, FullHD 1920×1080 felbontás
Mozgatás: PTZ Pan/Tilt/Zoom – dönthető/forgatható/zoomolható
Videó stream: Max. 1080p/25fps 1,5 mbps változó bitráta támogatott
Adaptív stream: az internet kapcsolat minőségéhez igazodik az átvitel
Videó kodek: H.264 HP level 5.1, MJPEG, SmartAVC adaptív ultra-alacsony ráta
Éjjeli üzemmód: 8 db. 940 nm infravörös LED
Visszajelző LED: Van
Riasztások: Mozgásérzékelés / babasírás
Mikrofon: Nagy érzékenységű beépített kettős mikrofon 
Hangszóró: Beépített
Helyi tárolás: MicroSD Class 4 max. 32 GB
Okostelefon alkalmazás: Android 4.0+ / iOS7+
WiFi 802.11bgn 2.4 GHz
Titkosítás WEP/WPA/WPA2
Tápellátás Mellékelt töltővel, 5V/1A
Teljesítmény-felvétel: 4.0 W (max)
Működési környezet: -10-60℃ max 80% relatív páratartalom
   

Cikkszám: YIDH1080BL Kategória: Címkék: , ,